آلبوم موسیقی «آرش كمانگیر» بر اساس منظومه‌ آرش كمانگیر زنده‌یاد سیاوش كسرایی با صدای شهرام ناظری و با آهنگسازی پژمان طاهری مراحل پایانی تولید را پشت سر می‌گذارد و به زودی منتشر خواهد شد.

آلبوم موسیقی «آرش كمانگیر» بر اساس منظومه‌ آرش كمانگیر زنده‌یاد سیاوش كسرایی با صدای شهرام ناظری و با آهنگسازی پژمان طاهری مراحل پایانی تولید را پشت سر می‌گذارد و به زودی منتشر خواهد شد.

محمد حسین توتونچیان مدیرعامل شركت فرهنگی‌هنری ققنوس و تهیه‌كننده این اثر درباره جزئیات آلبوم «آرش كمانگیر» توضیح داد: «آرش كمانگیر» یك اثر اركسترال محسوب می‌شود كه با صدای شهرام ناظری و بر اساس شعری از سیاوش كسرایی توسط پژمان طاهری آهنگسازی شده است.

او در تشریح مراحل تولید این آلبوم گفت: بخش اركسترال این اثر در «كنسرت هاوس» شهر وین توسط اركستر مجلسی اتریش و به رهبری طاها عابدیان ضبط شده است و باید اذعان داشت كه با توجه به خاستگاه اركستر، نوعی از موسیقی اركسترال را در یك اثر ایرانی با زبان پارسی تجربه خواهید كرد كه كاملاً منحصر به فرد و شنیدنی است.
وی افزود: دكتر قطب‌الدین صادقی، نویسنده و كارگردان برجسته تئاتر نیز به عنوان راوی داستان، استاد شهرام ناظری و پژمان طاهری را همراهی كرده است.

توتونچیان در معرفی نوازندگان این اثر گفت: پژمان طاهری، طاها عابدیان، فرهاد صفری و بابك غسالی تكنوازان آلبوم «آرش كمانگیر» هستند و غیر از تكنوازی ویولای طاها عابدیان كه در وین ضبط شده است، دیگر تكنوازی‌ها و دكلمه در تهران صدابرداری شده است.

وی در آخر گفت: «آرش كمانگیر» هفت قطعه به نام‌های «شب»، «قصه»، «امید»، «آهنگ دگر»، «بدرود»، «آرش» و «سوگ» را شامل می‌شود كه به زودی در اختیار علاقمندان موسیقی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی