دبیر جشنواره فیلم فجر از مشكلات ایجاد شده برای پیش فروش بلیت عذرخواهی و اعلام كرد كه خرید بلیت‏های جشنواره برای ثبت‌نام كنندگان در سامانه پیش فروش، به صورت حضوری در پردیس سینمایی ملت انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، محمد حیدری در این‌باره نوشت:عذرخواهی و توضیح دبیر جشنواره فیلم فجر درباره پیش‌فروش بلیت

«متأسفانه علی‌رغم پیش‌بینی‌های قبلی برای ایجاد سـامانه‌ جدیدِ خرید اینترنتی بلیـت، این سامانه به دلیل ازدحام بیش از انتظار مخاطبان از اوایل ساعتِ مقرر دچار مشكل فنی و كندی روند خرید شد.

به عنوان دبیـر جشـنواره، مسئولیت این اتفاق را برعهده می‌گیرم و مراتب عذرخواهی خود را از سینمادوستان گرامی بابت اتلاف وقت و همچنین ناراحتی‌های ایجاد شده در پی این موضوع اعلام می‌دارم.

بدینوسیله اعلام می‏شود طی دو روز، پیش فروش بلیت‏های جشنواره در سامانه سینوگرام بیش از 15 هزار نفر موفق به ثبت نام شدند و با تمهیدات درنظر گرفته شده بر اساس اولویت زمان ثبت‏نام، به صورت گروهی از طریـق پیامك به این افراد اطلاع‏رسانی خواهد شد تا طی روزهای 5 تا 7 بهمن‏ماه باحضور در پردیس سینمایی ملت بلیت‏های مورد نظر خود را تهیه نمایند.

با توجه به شرایط پیش آمده، ظرفیت فروش بلیت‌های مردمی افزایش یافته و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

بدیهی است افرادی هم كه طی این دو روز از طریق سامانه پیش‏فروش موفق به تهیه بلیت شده‏اند، بلیت‌های خریداری شده به آدرس آن‌ها ارسال خواهد شد».

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی