مهرداد ناصحی گفت: وقتی با پیشنهاد ستاد برگزاری جشنواره مبنی بر اجرای آثار «چاووش» رو به رو شدیم از پیشنهاد آنها بسیار خوشحال شدیم و تمام تلاش خود را خواهیم كرد تا بازسازی آثار چاووش در بهترین شكل ممكن باشد.

به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، در ادامه نشست‌های گروه‌های اجرا كننده در سی و دومین جشنواره موسیقی فجر، مهرداد ناصحی و مهدی امامی سرپرست و خواننده گروه «ضرباهنگ»با حضور در جمع اهالی رسانه برنامه اجرای خود را در جشنواره تشریح كردند.

مهرداد ناصحی در این نشست گفت: از آنجا كه مجموعه ما پایبند به موسیقی اصیل ایرانی است و بنای گروه هم بر اجرای آثاری از این دست گذاشته شده است وقتی با پیشنهاد ستاد برگزاری جشنواره مبنی بر اجرای آثار «چاووش» رو به رو شدیم از پیشنهاد آنها بسیار خوشحال شدیم و تمام تلاش خود را خواهیم كرد تا بازسازی آثار چاووش در بهترین شكل ممكن باشد. این كنسرت به دو بخش تقسیم می شود كه در بخش اول قسمت هایی از آثار چاووش در آواز دشتی و بیات ترك به همراه قطعات بداهه نوازی و در بخش دوم گروه بزرگ اركستر آثار دیگری را از چاوش اجرا خواهد كرد.

وی در ادامه ضمن معرفی اعضای گروه «ضربانگ» گفت: سیاوش برهانی تار، امین گلستانی فعود، جمشید صفرزاده سنتور، كامران یعقوبی تنبك و آروین رئوفی دف برخی از اعضای گروه اجرایی كنسرت را تشكیل می دهند. ضمن اینكه مهدی امامی نیز در بخش آواز همراه گروه ما خواهد بود كه از این بابت بسیار خوشحالیم.

مهدی امامی نیز طی سخنانی كوتاه در این نشست گفت: این برنامه به پیشنهاد ستاد جشنواره به اجرای آثاری از گروه چاوش اختصاص دارد كه برای هر دوی ما كه در خدمت استاد محمدرضا لطفی و استاد محمدرضا شجریان بودیم بسیار خوشحال كننده است و فكر می كنم اجرای آثاری از گروه «چاوش» ادای دینی به استادان بزرگ موسیقی ایران است كه امیدوارم مورد پسند دوستان قرار گیرد.

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد