اركستر سمفونیك تهران به رهبری شهرداد روحانی روز پنجشنبه 15 شهریور با اجرای آثار فاخرو ماندگار آهنگسازان ایرانی در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودكی، اركستر سمفونیك تهران به رهبری شهرداد روحانی در كنسرت پیش روی خود آثار ماندگار آهنگسازان ایرانی را در تالاروحدت اجرا می‌كند.

اركستر سمفونیك تهران به رهبری شهرداد روحانی روز پنجشنبه 15 شهریور ساعت 21:30 با اجرای آثار فاخر و ماندگار آهنگسازان ایرانی در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

در این اجرا قطعات؛ «نی نوا» به آهنگسازی حسین علیزاده، فانتزی اورتور «پل» به آهنگسازی مهران روحانی ، «مرثیه‌ای برای یك درد ممتد» اثر علی بیرنگ با سولیستی ویولن پدرام فریوسفی، «كنسرتو برای گیتار و اركستر» به آهنگسازی امیر محمودی با سولیستی گیتار اشكان عقبایی ، سوئیت سمفونی «زندگی» به آهنگسازی عباس علوی و حسین كاج و اجرای آثار دیگری از آهنگسازان ایرانی ، توسط اركستر نواخته می‌شود.

علاقه مندان جهت تهیه بلیت می‌توانند به سایت ایران كنسرت مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران