نظر به ایجاد ابهاماتی در خصوص برپایی كنسرت مردمی توسط «همایون شجریان»، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیحاتی را ارائه كرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نظر به ایجاد ابهاماتی در خصوص برپایی كنسرت مردمی توسط «همایون شجریان»، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیحاتی را به شرح زیر ارائه كرد:

صدور مجوز برگزاری كلیه كنسرت های كوچك و بزرگ مستلزم تامین سه شرط لازم است كه در درجه اول تقاضای مدیر سالن یا مكان برگزاری و در درجه دوم اعلام آمادگی سرپرست گروه و سپس ارائه محتوای موسیقایی آثار قابل اجرا در كنسرت است كه در مورد اجرای مذكور، جناب آقای شجریان علاوه بر اعلام آمادگی، عنوان قطعات مورد نظر خود را نیز اعلام كرده و حتی پیشنهاد مكان برگزاری را هم مطرح كرده است.

بر این مبنا و با توجه به اینكه تا این لحظه پیشنهاد مكتوبی از سوی هیچ یك از مدیران اجرایی در شهرداری تهران به دفتر موسیقی ارائه نشده است، در تاریخ سه شنبه 97/5/23 نامه‌ای برای معاونت محترم امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ارسال و تقاضا شد تا چنانچه مراتب مورد تایید شهرداری تهران هست، توسط مدیریت یكی از اماكن مذكور، به شكل رسمی و مكتوب اعلام آمادگی شود تا انجام فرایند قانونی صدور مجوز امكان‌پذیر باشد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • كنسرت گروه روایت در خانه هنرمندان

  • آغاز كنسرت‌ها

  • گلاب آدینه و علی قمصری با «داستان شهریار» به تالار وحدت می‌آیند

  • در كنسرت «نامیرا» چه گذشت؟

  • كنسرت حامی 14 شهریور برگزار می‌شود

  • انتشار یك آلبوم با حضور 2 برادر شناخته‌شده

  • راه‌یافتگان جشنواره موسیقی جوان؛ بخش نواحی اعلام شد

  • نگارگر روضه‌ی رضوان استاد محمود فرشچیان

  • آلبوم «یك دَمِ یار» منتشر شد

  • درگذشت یك هنرمند پیشكسوت موسیقی نواحی لرستان