آهنگساز سریال «مسافری از هند» بخشی از آثار اخیرش را به همراه گروه خود در فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌كند.


به گزارش خبرگزاری فارس، آهنگساز سریال «مسافری از هند» جمعه 19 مرداد بخشی از آثار اخیرش را به همراه گروه خود در فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌كند.

مهرداد هویدا، خواننده و آهنگساز موسیقی پاپ در كنسرت پیش روی خود با عنوان «شب‌ـ‌ترانه‌ای آرام با مهرداد هویدا» ساخته‌های اخیرش را پس از 10 سال اجرا خواهد كرد.

در این كنسرت در كنار هویدا به‌عنوان خواننده و آهنگساز، نوازندگانی همچون سروش عمومی ( فلوت)، محمد اطهری (گیتار و هارمونیكا)، علیرضا میرآقا (پركاشن)، مهدی آقازاده (گیتار)، هومن موسوی (پیانو)، وریا پذیرا (گیتارباس)، و مهدی جعفری (طبلا) به اجرای موسیقی خواهند پرداخت. «دریغ»، «كوچه»، «مشكل عشق»، «نگاه»، و «صبح است» از جمله قطعاتی‌اند كه در این برنامه اجرا خواهند شد.

مهرداد هویدا یادگیری موسیقی را با فراگیری موسیقی ایرانی آغاز نمود و از محضر اساتیدی چون محمد‌علی كیانی‌نژاد، جمشید عندلیبی، مرتضی حنانه و خسرو ظهیرالدینی بهره برد. او به‌واسطۀ علاقه به موسیقیِ شبهه‌قارۀ هند و آسیای میانه سال‌های زیادی را صرف تحقیق و یادگیری بنیادهای موسیقی این مناطق كرد و در این راه از آموزش‌های اساتیدی چون محمدرحیم خوشنواز و برادران دلاهنگ، از بزرگان موسیقی افغانستان، بهره‌مند گردید. نوازندگی چندین ساز شرقی در كنار خوانندگی و آهنگسازی به این هنرمند امكان خلق آثاری متفاوت را داده است.

با شروع مجدد فعالیت موسیقی پاپ در دهۀ 70 او در كنار خوانندگانی چون ناصر عبداللهی، محمد اصفهانی، حمید غلامعلی و... آثار متعددی را اجرا كرد. اجرای تیتراژ چند سریال تلویزیونی در سال‌های پایانی دهۀ 70 و اوایل دهۀ 80 همچون سریال «مسافری از هند» او را به شهرت فراوان رساند. او به‌واسطۀ فعالیت‌های فراوان در عرصۀ موسیقی مشرق‌زمین، چهره‌ای شناخته‌شده در كشورهای همسایه نیز هست.

آلبوم‌های «حیرت»، «لاله گل»، «ترانه‌های غربت»، «كنسرت رومی»، «مسافری از هند»، «رومی 3» با صدای این هنرمند منتشر شده است.

كنسرت «شب‌ـ‌ترانه‌ای»آرام با مهرداد هویدا، جمعه 19 مرداد، ساعت 21 در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای تهیۀ بلیت می‌توانند به سایت ایران كنسرت رجوع كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • پرواز استاد شیرمحمد اسپندار؛ طنین ساز دونلی بلوچی در آسمان‌ها،

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید