پس از اجرای تور «ناگفته» در ایران به زودی كنسرت شهرام ناظری و حافظ ناظری به همراه بزرگان موسیقی جهان در پنج شهر كانادا به اجرا درخواهد آمد.



تهیه كننده‌های این كنسرت‌ها چند ماه است كه تداركات اجرای آن ها را در معتبرترین سالن‌های كانادا انجام داده‌اند.

ناظری‌ها امیدوارند كه با اجرای این كنسرت‌ها بتوانند اشعار مولانا را با موسیقی‌ای كه تلفیقی از شرق و غرب است به گوش جهانیان رسانده و قدم كوچكی جهت معرفی بیشتر فرهنگ و هنر باستانی و اصیل ایران بردارند.

این كنسرت‌ها در تاریخ ١٣ اكتبر از شهر «اوتاوا» آغاز خواهد شد، در شهرهای مونترال، تورنتو و كلگری ادامه پیدا كرده و در ٢٨ اكتبر در ونكوور به پایان خواهد رسید.

آلبوم «ناگفته» در ایران سال گذشته به مدت هشت ماه جز پرفروش‌ترین‌های موسیقی بوده و همین‌طور پرمخاطب‌ترین تور كنسرت سال 96 محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • اینجا باد هم آواز می‌خواند

  • اركستر ملی در مسكو و كازان كنسرت می‌دهد.

  • اجلاس سراسری نماز با عنوان «اقامه نماز در اندیشه و عمل امام شهید خامنه‌ای» با هدف گرامی‌داشت یاد امام راحل و شهدای راه دین برگزار شد.

  • «اپرای عشق» در تالار فردوسی روی صحنه می‌رود

  • رادیو آوا زادروز محمد معتمدی را با آوای خاطره‌ها گرامی داشت

  • ماجرای «دنیای من» در یك آلبوم

  • "«آوای مهر» همزمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها روی آنتن رادیو آوا

  • «شب آوا»؛ همراه شبانه دوستداران موسیقی ایرانی در رادیو آوا

  • "«آوای پاییز»؛ روایت عاشقانه رادیو آوا از فصل هزاررنگ خاطره‌ها

  • فصل تازه برگزاری كنسرت‌ها در پایتخت