بابك كاظمی آهنگساز و رهبر اركستر جوان، به عنوان رهبر مهمان اركستر سمفونیك تهران انتخاب شد تا اركستر را برای یك كنسرت در تالار وحدت رهبری كند.



اركستر سمفونیك تهران به رهبری بابك كاظمی 28 تیر ماه در تالار وحدت روی صحنه خواهد رفت و به اجرای قطعاتی از موسیقی كلاسیك خواهد پرداخت. سمفونی شماره 3 بتهوون، اورتور خفاش، یوهان اشتراس و اورتور رمئو و ژولیت چایكوفسكی قطعاتی است كه اركستر در این كنسرت اجرا خواهد كرد.

بابك كاظمی، رهبر اركستر، آهنگساز و پیانیست ایرانی متولد تهران است. او موسیقی را با آموزش پیانو نزد اساتیدی چون تامارا دولیز و دلبر حكیم‌آوا آغاز كرد. در ادامه آموزش‌هایش، هارمونی، كنترپوئن و اركستراسیون را نزد تنگیز شاولوخاشویلی فراگرفت. پس از ترك ایران، آهنگسازی را در رویال كالج موسیقی لندن نزد دكتر جو كُل و ویلیام میوالآموخت و همزمان كلاس پیانو را نیز نزد نیل ایمِل‌مان در رویال كالج موسیقی ادامه داد.

بابك كاظمی خیلی زود توانست بورس تحصیلی كنسرواتوار بیرمنگام را در رشته رهبری و آهنگسازی بدست آورد. مادامیكه در كنسرواتوار بیرمنگام درس می‌خواند كارش را به عنوان دستیار كنداكتور (رهبری اركستر) آغاز كرد و بعدها به رهبری اصلی برخی از اركسترهای اروپایی رسید.

كاظمی در سال 2014 به عنوان مدیر موسیقی و رهبر اصلی اركستر سمفونیك «لایت آو میوزیك» (نور موسیقی) منصوب و همكاری‌اش تا به امروز با این اركستر ادامه دارد. همكاری با «باله سلطنتی بیرمنگام» و بسیاری گروهها در بیرمنگام در مقام آهنگساز، رهبری اركستر سمفونیك جدید اروپا، «اركستر سمفونیك رادیو سن‌پترزبورگ» «اركستر فیلارمونیك هرمیتاژ»، «اركستر فیلارمونیك روس» در كارنامه كاری او دیده می‌شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد