آلبوم موسیقی «فیروزه ای» با صدای شهرام معصومیان از سوی نشر وارش و آوای سوته دلان راهی بازار موسیقی شد.

«فیروزه‌ای» آلبومی با صدای شهرام معصومیان است كه در قالب 9 قطعه به نام‌های هنوزم عاشقم، عشق و زندگی (فیروزه ای)، نزار این دل بمیره، لعنت به تقویم دلتنگ، مجازات عاشقی، عاشقم شو عشقم، چشماتو كم دارم، بگو كه یادته و من تنها، تو هم تنها به اجرا در آمده است.

معین راهبر، احسان خلقی، آربی كالوسیان، پیام هوشمند و شهرام معصومیان آهنگسازان این اثر هستند كه ترانه قطعات توسط مهرزاد امیرخانی، علی برزه كار، حسین غیاثی، سید محمد كاظمی، ناكتایگانی و داود بصیری سروده شده است.

همچنین معین راهبر، احسان خلقی و پیام هوشمند به عنوان تنظیم كننده و عرفا پاشا و سید ابراهیم حسینی (ویولن)، فرشید ادهمی (گیتار اسپانیش، گیتار الكترویك و آكوستیك، نایلون)، بابك یوسفی (كلارینت)، سید محمدرضا حجازی و میلاد بهمئی (گیتار الكتریك و آكوستیك) به عنوان نوازنده در تولید این آلبوم با شهرام معصومیان همكاری كرده اند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران

  • «رهروان امید» در فرهنگسرای نیاوران

  • عضویت دو هنرمند ایرانی در آكادمی گرمی و پیام تبریك مدیر كل دفتر موسیقی

  • انتشار آلبوم بین‌المللی «یالثارات الامام» در آستانه اربعین حسینی

  • خسوف در آسمان تهران، اجرای موسیقی عاشورایی