احمد كامیار«ساز كن» را در آستانه نوروز خواند

«ساز كن» در دستگاه سه گاه با آهنگ و تنظیم محمدجلیل عندلیبی و صدای احمد كامیار بر روی شعری از شهریار، در آستانه نوروز منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، «ساز كن» در دستگاه سه گاه با آهنگ و تنظیم محمدجلیل عندلیبی و صدای احمد كامیار بر روی شعری از شهریار اجرا شده است. «ساز كن» گروه نوازی است متشكل از همنشینی 6 ساز متعارف موسیقی اصیل ایرانی كه كارگردانی قطعه تصویری اش را امین فرج پور انجام داده است. این قطعه اولین آهنگ آلبوم «تنگ شكر» است كه به زودی روانه بازار موسیقی خواهد شد.

محمد جلیل عندلیبی، سالار عندلیبی، آراس رجبی و محمد گل عنبر به عنوان نوازندگان گروه موسیقی مولانا در این قطعه حضور داشته اند. رویكرد محمد جلیل عندلیبی در این اثر بازنمایی ظرفیت های دیگری از موسیقی اصیل ایرانی در فضای گروه نوازی، ساز و آواز و فضای اركسترال بوده است. این آهنگساز موسیقی ایرانی در عین حال كوشیده رویكرد جدیدی از كاربرد كلام شاعران معاصر را در فضاهای تغزلی و حماسی بیازماید.

احمد كامیار از سال 66 تا 71 در كلاس آواز علیرضا افتخاری (در هنرستان موسیقی اصفهان) ردیف های سید حسین طاهرزاده را آموخت و برای افزایش شناخت از مكتب اصفهان در كلاس های علی اصغر شاهزیدی و دیگر اساتید این شیوه آوازی حاضر شد.

در سال 75 به محضر استاد محمدجلیل عندلیبی راه یافت و سولفژ، تئوری موسیقی و ردیف سه تار عبدلله دوامی را نزد او فرا گرفت. در ادامه در تار و سه تار را نزد همایون یزدانی و هدایت الله سیاره آموخت. «شب آرزو» اولین آلبوم این خواننده موسیقی ایرانی است كه در سال 88 با آهنگسازی همایون یزدانی منتشر شد.
خبرگزاری فارس: احمد كامیار«ساز كن» را در آستانه نوروز خواند

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران