رئیس رسانه ملی با اشاره به صحبت‌های شب گذشته ابراهیم حاتمی‌كیا در اختتامیه جشنواره فجر گفت: در این زمینه حق با ابراهیم حاتمی كیاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دكتر علی عسكری، درباره صحبت‌های شب گذشته ابراهیم حاتمی كیا در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر افزود: در این زمینه در برنامه هفت اشتباه كردند و تذكر لازم در این خصوص داده شده است.

رئیس سازمان صدا و سیما، فیلم سینمایی «به وقت شام» را اثری منحصر بفرد و نمایانگر اقتدار و انسانیت جمهوری اسلامی دانست و گفت: از سردار حاج قاسم سلیمانی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی كه از ساخت این فیلم ارزشمند حمایت كردند سپاسگزاری می‌كنم.

دكتر عسكری در پاسخ به این سوال كه جشنواره فیلم فجر امسال را چگونه ارزیابی می‌كنید، افزود: به نظرم جشنواره امسال نسبت به سال‌های قبل بهتر مدیریت شد، اما در همین جا باید بگویم كه فیلم سینمایی «لاتاری» نیز كه فیلمی انسانی، عاشقانه و جوانمردانه بود مظلوم واقع شد.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی