پیمان یزدانیان آهنگساز ایرانی، برنده جایزه بهترین موسیقی متن فیلم از هفتمین دورۀ جشنوارۀ فیلم مالمو در سوئد برای ساخت موسیقی فیلم «تنها مردان به گورستان می‌روند» شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، این فیلم ساخته عبدالله كعبى كارگردان اماراتی است . یزدانیان كه ساخت موسیقی فیلم‌هاى ماندرین (چینى) زبان را از كشورهاى چین، تایوان و هنگ كنگ بارها انجام داده و برای آنها دو جایزه معتبر جهانى اسب طلایی (گلدن هورس) كه به اسكار سینمای آسیا شهرت دارد را در سال‌های٢٠١٠ و ٢٠١٢ دریافت كرده، اولین بارى است كه با یك فیلمساز عرب همكارى داشته است.

وى در فستیوال كن امسال نیز با فیلم ایرانى "لرد" و فیلم چینى “Walking past the future”, تنها آهنگساز فستیوال كن بود كه با دو فیلم دو این جشنواره شركت داشت.

یزدانیان به دلیل مشغله‌هایش برای ساخت موسیقی فیلم جدید بهمن فرمان آرا در مراسم اهدای جوایز حضور نداشت.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند