دور جدید آكادمی سامان احتشامی با حضور 30 پیانیست در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد و 30 پیانیست كودك و نوجوان به اجرای برنامه پرداختند.

به گزارش خبرگزاری فارس، قطعاتی از جواد معروفی، انوشیروان روحانی، فریبرز لاچینی، سامان احتشامی و آثار كلاسیك و پاپ معروف ایران و جهان از جمله آثاری بود كه هنرجویان آكادمی سامان احتشامی در این برنامه اجرا كردند.

سامان احتشامی در ابتدای برنامه از حاضرین در سالن خواست كه به احترام استاد جواد معروفی و سالروز درگذشت ایشان بایستند و چند ثانیه ای را سكوت اختیار كنند.

حضور فرزندان دو تن از دوبلورها و بازیگران تئاتر و سینمای كشور (امیر سهیلی و ابراهیم شفیعی) در این آكادمی باعث شد كه سامان احتشامی در این برنامه از حضور این دو هنرمند در سالن تقدیر نماید.

الهه میرنصیری، یلدا صمدی، پیمان جوانمرد، هیراد پناهی و سینا سلیم‌زاده مربیان آكادمی پیانوی سامان احتشامی هستند. مدیریت این برنامه به عهده راز احتشامی بوده و 30 هنرجوی دیگر نیز در 24 آذر ماه در فرهنگسرای نیاوران برنامه اجرا خواهند كرد.

سامان احتشامی پیش از این درباره اهداف این آكادمی گفته بود: «هدف اصلی ما بالا بردن سطح آگاهی خانواده‌ها و هنرجویان نسبت به ساز پیانو است. همچنین شركت‌كنندگان در این برنامه آینده خود را می‌توانند ببینند و میزان توان و استعدادشان در زمینه اجرا را ارزیابی كنند. همچنین نوازنده‌های جوان می‌توانند خودی نشان بدهند و ترس و اضطراب خودشان را نسبت به صحنه از بین ببرند و انگیزه تمرین پیدا كنند.»

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران

  • «رهروان امید» در فرهنگسرای نیاوران

  • عضویت دو هنرمند ایرانی در آكادمی گرمی و پیام تبریك مدیر كل دفتر موسیقی

  • انتشار آلبوم بین‌المللی «یالثارات الامام» در آستانه اربعین حسینی

  • خسوف در آسمان تهران، اجرای موسیقی عاشورایی

  • انتشار فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان

  • «زمین جاودانیم» با آهنگسازی هوشنگ كامكار منتشر شد

  • كاروان عشق به شاهرود رسید.

  • انتشار فراخوان چهارمین جشنواره ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی