همایون سخی نوازنده ساز رباب كه كنسرتش در جشنواره دوسال پیش موسیقی فجر به‌ خاطر قانون محدودیت صدور روادید برای مسافران ایران لغو شده بود، قرار است امسال به ایران سفر كند و در قالب این جشنواره روی صحنه برود.

به گزارش خبرگزاری فارس، طی برنامه ریزی‌های صورت گرفته این نوازنده با سابقه كشور افغانستان امسال در جشنواره موسیقی و در تالار وحدت به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

بنابر این گزارش كنسرت همایون سخی قرار بود در تاریخ 27 بهمن ماه 94 در سی و یكمین جشنواره موسیقی فجر روی صحنه برود كه به‌ خاطر قانون محدودیت صدور روادید برای مسافران ایران، لغو شد.

همایون سخی متولد 1976 در شهر كابل است و از ده سالگی نزد پدرش استاد غلام سخی یكی از رباب نوازان بنام كشور افغانستان فراگیری این ساز را شروع كرد. وی از سال 2001 كانون موسیقی دانان افغانستان را جهت رشد و اعتلای موسیقی این كشور در امریكا راه اندازی كرد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • چند قطعه به یاد چند استاد

  • انتشار آلبومی كه بدون هیاهو تولید شد

  • پلی كه محمود كریمی بین گذشته و امروز زد!

  • «مقتل‌خوانی» در شام غریبان سالار شهیدان

  • چرایی مهاجرت هنرجویان موسیقی

  • سرود «ایران مقتدر» منتشر شد

  • پیام تسلیت مدیركل دفترموسیقی

  • بدخواهان محسن چاوشی این قصه را بخوانند!

  • نوای شعر و شعور حسینی در «خیمه هنر»

  • «شهادت نامه عشاق» در یك آلبوم دهه نودی