«حامد همایون» خواننده موفق موسیقی پاپ، دور جدید كنسرت‌هایش در ایران را با اجرا در نوشهر آغاز می‌كند.

به گزارش خبرگزاری فارس، این خواننده كه در حال حاضر برای برگزاری تور كنسرت در كشور استرالیا به سر می‌برد، بلافاصله پس از بازگشت به ایران به نوشهر می‌رود تا اولین برنامه از دور جدید تور كنسرت‌های آلبوم «دوباره عشق» را از مازندران آغاز كند.

این برنامه به تهیه‌كنندگی «آرتین ولی الهی» و به همت موسسه فرهنگی هنری «سارو صدا» روز سه‌شنبه 14 آذر 1396 طی دو سانس در تالار اورانوس شهرستان نوشهر (واقع در جاده نوشهر به نور، نرسیده به رویان، دهكده سیاهرود) برگزار خواهد شد.

حامد همایون در این كنسرت علاوه بر قطعات آلبوم «دوباره عشق»، تك‌آهنگ‌های جدیدش از جمله «نیمه‌ی من»، «یادگاری»، «عاشقانه» و «عاشق شدم رفت» را اجرا خواهد كرد.

خواننده قطعه پرطرفدار «چتر خیس»، فعالیت‌های هنری‌اش را تحت امتیاز شركت فرهنگی هنری «ترانه شرقی» به مدیریت «محسن رجب‌پور» انجام می‌دهد و «سامان امامی» رهبری اركستر او را بر عهده دارد.

این خواننده پس از اجرای 14 آذر در نوشهر، در شهرهای مختلفی از جمله برازجان، رامسر، تهران، خرم‌آباد، زنجان، شیراز و لار روی صحنه خواهد رفت.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.