بنیاد فرهنگی هنری رودكی، برنامه‌های موسیقی بنیاد رودكی در سال 1405 با اجرای رسیتال پیانو توسط فریدون ناصحی طی 2 شب در تالار رودكی آغاز می‌شود.

فریدون ناصحی در این رسیتال، آثاری از آهنگسازان برجسته موسیقی كلاسیك جهان را اجرا خواهد كرد.

این برنامه با اجرای «سوئیت انگلیسی» اثر باخ و «آپاسیوناتا» اثر لودویگ فان بتهوون آغاز می‌شود و در ادامه قطعات «امپومپتو» و «فرشته مرگ» از شوبرت، «لاكامپانلا» اثر فرانتس لیست، «اتود در لامینور» از ساخته‌های مشترك لیست - پاگانینی، «لیبر تانگو» به آهنگسازی آستور پیاتزولا، اتودهای 4 و 24 و همچنین پرلود 16 از فردریك شوپن روی صحنه می‌رود.

این رسیتال در روزهای 17 و 24 اردیبهشت‌ 1405 از ساعت 20 در تالار رودكی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت آن را از طریق سامانه ایران‌كنسرت تهیه كنند.

این برنامه آغازی برای تداوم برنامه‌های موسیقایی بنیاد رودكی در سال جدید است و قرار است در ادامه، مجموعه‌ای از كنسرت‌ها و رویدادهای هنری در تالارهای این بنیاد برگزار شود.

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت