فروش مجموعه آثار كیهان كلهر شامل آلبوم‌های «در آیینه آسمان»، «تا بیكران دوردست»، «تنها نخواهم ماند»، «نخستین دیدار بامدادی»، «شهر خاموش»، «باران»، «جاده ابریشم» و گزیده‌ای از آلبوم‌های غزل از امروز به صورت ایننترنتی آغاز شد.

یه گزارش خبرگزاری فارس، پیش فروش مجموعه آثار كیهان كلهر از امروز شنبه 4 آذرماه همزمان با سالروز تولد این هنرمند به صورت اینترنتی آغاز می‌شود. این مجموعه در هشت آلبوم تهیه و تنظیم شده است كه توسط موسسه فرهنگی هنری سازآواز به بازار موسیقی ایران عرضه خواهد شد.

مجموعه آثار كیهان كلهر شامل آلبوم های «در آیینه آسمان»، «تا بیكران دوردست»، «تنها نخواهم ماند»، «نخستین دیدار بامدادی»، «شهر خاموش»، «باران»، «جاده ابریشم» و گزیده ای از آلبوم‌های غزل 1، 2 و 3 با عنوان گزیده غزل است.

پیش فروش این آثار از امروز 4 آذرماه، همزمان با سالروز تولد كیهان كلهر آغاز شده و قرار است جشن انتشار آن 5 دی ماه در فرهنگسرای نیاوران با حضور كیهان كلهر و علاقمندان به این آهنگساز و نوازنده ایرانی برگزار شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • اكبر عبدی درگذشت

  • پرواز استاد شیرمحمد اسپندار؛ طنین ساز دونلی بلوچی در آسمان‌ها،

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون