جزیزه قشم میزبان یك فستیوال موسیقی با حضور گروه‌های موسیقی جنوب ایران می‌شود.

فستیوال موسیقی «كاوان» در جزیره قشم برگزار می‌شود. این فستیوال در 2 بخش برنامه‌ریزی شده كه پنج روز نخست آن شامل اجراهای موسیقی محلی و گروه‌های كوچك است كه اجراها و شب نشینی‌هایی با پس زمینه خلیج فارس كه موسیقی زنده روی لنج، تور ستاره‌شناسی، وركشاپ صنایع دستی، وركشاپ خوراكی‌ها و غذاهای اصیل جنوب و تفریحات و كمپینگ با محوریت فرهنگ جزیره قشم را شامل می‌شود.

در بخش دوم این فستیوال كه در هفت روز پایانی برنامه‌ریزی شده، چهره‌های موسیقی ایران كنسرت‌های بزرگ 1000 نفره را در فضای باز روی صحنه می‌برند.

بازارچه دائمی صنایع دستی و خوراكی، تورهای طبیعت گردی، ورزش‌های آبی، تجلیل از چهره‌های فرهنگی و هنری جنوب ایران و ... از دیگر بخش‌های این فستیوال موسیقی و هنر است.

برگزاری این فستیوال را تشكلی خصوصی شامل اقامتگاه داران و فعالان گردشگری جزیره قشم و اهالی روستاهای غرب جزیره بر عهده گرفته‌اند كه شكلی جدید در برگزاری فستیوال در بخش خصوصی است.

فستیوال «كاوان» با الهام از واژه‌های «ابركاوان» یادآور نام قدیمی و تاریخی جزیره قشم و «كاروان» به معنی حركت جمعی و نماد سفر، شكل گرفته است.

حمید خسروبیگی مدیر برگزاری فستیوال موسیقی و هنر «كاوان» در جزیره قشم است و محمد آزاد نیز به عنوان دبیر این رویداد معرفی شده است كه از 20 مهر تا 2 آبان برگزار می‌شود.

جدول اجراهای هنرمندان و خواننده‌ها و گروه‌های فستیوال «كاوان» قشم در روزهای آینده می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • علیرضا قربانی در جنوب ایران می‌خواند

  • یادداشت حسین علیزاده برای استاد بزرگ

  • اركستر سمفونیك تهران و روایت «هزار و یك شب»

  • محمد معتمدی به پروژه «خنیاشهر» پیوست

  • تماشای یك شب موسیقایی با سه‌تار و اركستر

  • همایون شجریان در سوگ مادر

  • رادیو آوا برگزار می‌كند: «پویش پلیس خدمتگزار»

  • یك روایت موسیقایی از تاریخ در یك كنسرت ویژه

  • انتشار تازه‌ترین آلبوم های مجموعه «تار و تاریخ»

  • جزییات نشست «انجمن موسیقی تئاتر» در تئاتر شهر با حضور مدیران