تك‌آهنگ «لحظه‌ رفتن» با صدای حسن مهدی اعتباری و آهنگسازی محمد زندوكیلی منتشر شد.

قطعه موسیقی «لحظه رفتن» با صدای حسن مهدی اعتباری، آهنگسازی محمد زندوكیلی و تهیه كنندگی سیاوش مقصودی منتشر شد.

این قطعه كه در سبك پاپ سنتی ساخته شده، با تكیه بر مبانی موسیقی ایرانی، سعی در بیان نوینی در موسیقی معاصر ایرانی دارد.

تنظیم «لحظه رفتن» را مجتبی ابوالقاسم‌پور بر عهده داشته و ترانه آن را محمدسعید میرزایی سروده است. آهنگساز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موسیقی سنتی ایران و با تنظیم و سازبندی مناسب، فضایی تازه برای روایت احساسی این قطعه فراهم كرده است.

تهیه و تولید این اثر توسط سیاوش مقصودی انجام شده و موسسه آوای زند به مدیریت علی زندوكیلی و موسسه پیكادو به مدیریت فرید حامدی، از حامیان انتشار آن بوده‌اند.

دیگر عوامل این اثر عبارتند از: تنظیم: مجتبی ابوالقاسم پور، ترانه‌سرا: محمد سعید میرزایی و تركیب و نهایی سازی: محمد اسلامی.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر