اركستر مازندران از مجموعه‌های فعال عرصه موسیقی روز چهارشنبه هفدهم بهمن كنسرتی را به خوانندگی حسین علیشاپور برگزار خواهد كرد.

حسین علیشاپور خواننده‌ موسیقی ایرانی ساعت 21:30 روز چهارشنبه 17 بهمن ماه كنسرتی را در شهر چالوس برگزار می‌كند.

این كنسرت با همراهی اركستر «نوان« كه به نام اركستر مازندران مشهور است، برگزار خواهد شد.

در تازه ترین كنسرت اركستر مازندران كه متشكل از حدود 40 نوازنده‌ سازهای ایرانی است محمدرضا عموجوادی به عنوان رهبر اركستر حضور دارد.

علیشاپور در این كنسرت قطعاتی را در دستگاه همایون و آوازهای شوشتری و بیات اصفهان از ساخته‌های محمدرضا لطفی و حسین علیزاده اجرا می‌كند.

حسین علیشاپور از جمله خوانندگان موسیقی ایرانی است كه طی سال‌های گذشته علاوه بر حضور در چندین پروژه موسیقایی و كنسرت از محضر استادانی چون صدیق تعریف، محسن كرامتی، رضوی سروستانی، منوچهر همایون پور و حسین عمومی بهره مند شده است. همكاری با هنرمندانی چون كیهان كلهر، مسعود شعاری، محسن نفر، بهزاد عبدی و سیامك جهانگیری از جمله فعالیت‌های علیشاپور در عرصه موسیقی است.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد

  • پروژه سوم و چهارم «تار و تاریخ»

  • موسیقی در خدمت «كافه عاشقی» قرار دارد

  • جمال الدین منبری

  • از ردیف‌های ادیب تا تك نوازی‌های ناهید

  • فراخوان هفتمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق»

  • مراسم گرامیداشت بهمن رجبی در فرهنگسرای نیاوران

  • حضور نصرالله مدقالچی در یك آلبوم