فرزاد طالبی مدیركل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت استاد ابراهیم حدیدی(گل آقا) را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی، در متن پیام تسلیت طالبی چنین آمده است؛

باسمه تعالی

این مرگ، نه مرگ؛ نقل جای است...

خبر رسید كه بزرگ مردی از اقلیم موسیقایی سیستان و چهره ای پر فروغ از ماندگاران هنر ایران عزیز، دعوت حق را پاسخ گفت.

استاد ابراهیم حدیدی «گل آقا»، نماینده خاندانی سربلند كه نسل در نسل، سردمداری موسیقی سیستان را بر عهده گرفته و با عزت نفسی مثال زدنی و پنجه گردانی هایی توانا در ساز «سرنا»، نغمه‌های اصیل منطقه ی خود را متعهدانه قوام و دوام بخشیده و فرهنگ شفاهی قوم خویش را عاشقانه، میراث داری نمود.

اینجانب ضمن تسلیت فقدان وی به جامعه ی هنری كشور، رحمت و آرامش روح بلندش و صبر و اجر خانواده ی محترمش را از درگاه خداوند منان،مسئلت می نمایم.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «آوای شمس»؛ روایت شمس در رادیو آوا

  • «آوای كودك» در رادیو آوا؛ به مناسبت هفته ملی كودك

  • «ای ایران ایران»؛ سرودی برای دل

  • هفدهمین سال ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی؛ از یونسكو تا نسل‌های آینده

  • همایون شجریان؛ بازگشت به یك صدای 28 ساله و همراهی با پویش «هرجا كه تویی»

  • بازگشت پرحاشیه بیژن مرتضوی به ایران

  • نوزادان هم صاحب آلبوم موسیقی شدند؛

  • اینجا باد هم آواز می‌خواند

  • اركستر ملی در مسكو و كازان كنسرت می‌دهد.

  • اجلاس سراسری نماز با عنوان «اقامه نماز در اندیشه و عمل امام شهید خامنه‌ای» با هدف گرامی‌داشت یاد امام راحل و شهدای راه دین برگزار شد.