استوری معنادار رضا بهرام در فضای مجازی.

رضا بهرام از جمله خوانندگان محبوب این سال های موسیقی پاپ ایران است كه در این مدت تلاش كرده از خود كاراكتر مستقل و صاحب سبكی در موسیقی پاپ معرفی كند. مسیری كه باعث شده او در این سال‌ها به عنوان یكی از پول‌سازترین و پرطرفدارترین خوانندگان پاپ ایران محصولاتش را به مخاطبان ارائه دهد.

البته كه وی طی ماه های گذشته و حتی قبل از ایام سوگواری ماه های گرامی محرم و صفر كه كنسرتی در كشورمان برگزار نمی شود، فعالیت چندانی در عرصه موسیقی نداشت كه همین وقفه موجب نشر مطالبی در فضای مجازی مبنی بر برخی اختلافات با تهیه كننده كارهایش شد. فرآیندی كه نه او و نه تهیه كننده‌اش در تكذیب یا تائید آن اظهار نظری نكرده اند.

البته بهرام در این مدت بیكار نبود و تلاش كرد تا فعالیت‌های اقتصادی‌اش را توسعه دهد و در كنار فعالیت خود حول محور پوشاك به عنوان سفیر یك شركت خودروسازی نیز خود را به مخاطبان معرفی كند. مسیری كه به نظر می آید فعلا عمده فعالیت های او را تشكیل می دهد و او تصمیم ندارد تا از استودیوها خروجی جدیدی را به مخاطبانش ارائه دهد.

وی چندی پیش بود كه در استوری معناداری نوشت: صبوری تو روزی به نتیجه خواهد رسید. همه چیز در ایمان و باور و تلاش خلاصه می شود. با تمام وجود ایمان داشته باش به چیدمان پروردگار.

مرتبط با این خبر

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند

  • آغاز فعالیت اركستر سازهای موسیقی ایرانی