پروژه «پژواك پارسی» با هنرمندی امیرمهیار تفرشی‌پور به دعوت علی رهبری آهنگساز و موسیقیدان در مجموعه هنری «مارینسكی» سن پترزبورگ پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.

به دعوت علی رهبری «رهبر دایم مهمان» اپرای مارینسكی و تایید والری گرگیف مدیر كل هنری این مجموعه، «پژواك پارسی» اثر امیرمهیار تفرشی پور آهنگساز بین المللی ایرانی روز پنجشنبه 6 مهر در سنت پترزبورگ روی صحنه خواهد رفت.

«پژواك پارسی- كنسرتو برای هارپ و اركستر» اثر امیرمهیار تفرشی پور در سال 2005 نوشته شده است. این كنسرتو كه با الهام از موسیقی ایرانی با تكنیكی بسیار پیشرفته ساخته شده، تصویری موزیكال از امپراتوری پارسه را در سه موومان تجسم می كند.

«پژواك پارسی» همراه با اركستر مجلسی انگلستان در شهر لندن، برای نشر ناكسوس به رهبری علی رهبری ضبط شده است.

امیرمهیار تفرشی‌پور آهنگساز و مدرس دانشگاه، مدرك لیسانس موسیقی خود در رشته پیانو و پداگوژی را در سال 1380 از آكادمی موسیقی اسبیِرگ دانمارك دریافت كرد.
وی همچنین مدرك لیسانس آهنگسازی خود را در سال 1382 از كالج موسیقی ترینیتی لندن دریافت و پس از آن در سال 1383 موفق به اخذ مدرك فوق لیسانس آهنگسازی از دانشكده موسیقی و هنرهای دراماتیك گیلدهال لندن شد.

آثار مختلف سمفونیك و اپرایی امیرمهیار تفرشی پور در كشور های مختلف جهان با موفقیت روی صحنه رفته است.

بعد از رضا فكری خواننده و امین غفاری نوازنده ویولن، امیرمهیار تفرشی پور اكنون سومین هنرمند ایرانی است كه توسط علی رهبری به این اركستر سمفونیك دعوت می شود.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی