«آیینه دنیا» عنوان دیگر آلبوم جدید منتشرشده در فضای مجازی است كه طی روزهای گذشته در قالب یك اثر با كلام با موسیقی و آواز رضا رستمیان در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

«آیینه دنیا»، «فصل كبود»، «مادر»، «من كه رفتم»، «مردم سنگی»، «تجسم رویا»، «چشم انداز»، «سیاه»، «ترانه بی كران»، «شعله های خون»، «مسیر سخت»، «60»، «آخرین مریم» قطعاتی هستند كه در این آلبوم گنجانده شده اند.

در توضیح این آلبوم آمده است:

«رضا رستمیان از جمله هنرمندانی است كه نوازندگی گیتار الكتریك را در سن 14 سالگی آغاز كرد و با استفاده از متدهای آموزشی آن زمان توانست به صورت خودآموز به سطح خوبی دست پیدا كند تا جایی كه تا سن 19 سالگی در چندین اجرا به عنوان نوازنده شركت داشت. رستمیان از سال 1383 به صورت جدی تدریس نوازندگی گیتار را شروع می كند و در همین حین به ساخت موزیك و انجام پروژه های موسیقایی می پردازد.

وی در این سال‌ها به چندین مقام كشوری و بین المللی در نوازندگی دست پیدا می كند و در سال 2016 نفر اول مسابقات كشور «روكسون» و جزو 10 نفر برگزیده مسابقات جهانی «مایونس» در سال 2021 می شود.

از آثار رستمیان می توان به آلبوم های «الست» و «جهنم دیگر جایی ندارد» اشاره كرد.

تازه ترین اثر رضا رستمیان آلبوم «آیینه دنیا» است كه در آن سعی شده با استفاده از ویژگی های موسیقی ایرانی و پرداختن به موضوعاتی امیدبخش و استفاده از شعرهای عمیق و موسیقی بسیار پرانرژی اثری متفاوت خلق شود تا شنونده را نه تنها به فكر فرو برد بلكه انرژی بسیار خوبی به مخاطب منتقل كند.»

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر