غلامحسین امیرخانی با بیان اینكه رضا مافی هنرمندی خلاق در زمان خود بود، عنوان كرد توانایی او به اندازه ای بود كه توانست در نسل خود تبدیل به الگو شود.

به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، غلامحسین امیرخانی هنرمند خوشنویس و مدیر انجمن خوشنویسان ایران درباره آثار رضا مافی كه نمایشگاه آثارش در موزه هنرهای معاصر تهران برقرار است، گفت: مافی هنرمند برجسته معاصر بود كه در عین جوانی از میان ما رفت و افسوس و اندوه را برای ما باقی گذاشت. در عالم خوشنویسی، ذهن و دست باید باهم همراه و مكمل هم باشند اما ذهن رضا مافی جولانش خیلی بیشتر بود. دست فرصت می‌خواهد كه بتواند اندیشه، تخیل، انگاره ذهنی را به آن مقام برساند.

وی در تعریف آثار رضا مافی بیان كرد: او هنرمند خلاقی بود كه در زمان خود توانست آثاری را به وجود آورد كه جذابیت آن به‌قدری بود كه در نسل خود تبدیل به الگو شد و مؤثر افتاد. برای مثال در زبان فارسی، حافظ را به‌عنوان كسی می‌شناسیم كه قدرت دارد تخیلی را كه در كلمه و توصیف نمی‌گنجد، به رشته كلام درآورد.

امیرخانی گفت: در آثار حافظ مراتبی را می‌بینیم كه اندیشه و ذوق و تمام آنچه را كه خاصیت وجود یك انسان متفكر و درعین‌حال هنرمند است، شاهد هستیم. ایران چنین استادانی به خود دیده و سرمشق بوده‌اند.

نمایشگاه آثار رضا مافی برگزیده‌ای از آثار، لوازم و مجموعه شخصی این هنرمند خوشنویس و نقاش ایرانی است كه با محوریت فرهنگی و پژوهشی با نمایشگاه گردانی محبوبه كاظمی مدیر نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی - اسلامی ترانه باران برگزار شده است.

در این نمایشگاه بیش از 100 اثر از آثار رضا مافی از جمله دستخط‌ها، مشق‌ها و بخشی از مجموعه شخصی او در معرض دید عموم گذاشته شده و تا 10 تیرماه پذیرای علاقه‌مندان است.

مرتبط با این خبر

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند

  • آغاز فعالیت اركستر سازهای موسیقی ایرانی

  • صدایی از جان ایران

  • سولیست ایرانی به كشور روسیه دعوت شد

  • چند قطعه به یاد چند استاد

  • انتشار آلبومی كه بدون هیاهو تولید شد

  • پلی كه محمود كریمی بین گذشته و امروز زد!