دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر از پنجشنبه 28 دی ماه كار خود را با آیین افتتاحیه در موزه هنرهای زیبای سعدآباد آغاز می‌كند.

ثبت نام در دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر از 18 آذر آغاز شد و كارگروه ساماندهی مد و لباس فجر از طراحان؛ داوطلبان و علاقمندان برای ثبت نام و حضور در دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر دعوت كرد.

حالا پس از حدود یك ماه و در آستانه آغاز به كار این جشنواره 1300 اثر به دبیرخانه رسیده است كه از بین آنها طرح ها و برندهای منتخب در هفته مد فجر از 29 دی تا 5 بهمن در مجموعه فرهنگی سعدآباد در معرض دید بازدیدكنندگان قرار می گیرد.

آیین افتتاحیه این نمایشگاه پنجشنبه 28 دی ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حضور احتمالی وزیر میراث فرهنگی ساعت 14 برگزار می شود.

بازدید این نمایشگاه از ساعت 9 صبح تا 17 خواهد بود و آیین اختتامیه 5 بهمن ماه در تالار وحدت برگزار می شود.

بازدید برای عموم آزاد است. برگزاری كلاس‌های آموزشی، اكران چند مستند با موضوع قاچاق پوشاك از جمله برنامه‌های هفته مد فجر به شمار می‌رود.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد

  • پروژه سوم و چهارم «تار و تاریخ»

  • موسیقی در خدمت «كافه عاشقی» قرار دارد

  • جمال الدین منبری

  • از ردیف‌های ادیب تا تك نوازی‌های ناهید

  • فراخوان هفتمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق»

  • مراسم گرامیداشت بهمن رجبی در فرهنگسرای نیاوران

  • حضور نصرالله مدقالچی در یك آلبوم