جشنواره ملی سرود فجر با استقبال گروه‌های سرود از سراسر كشور مواجه شده و با پایان مهلت ثبت‌نام، 800 گروه سرود از سراسر كشور در این جشنواره ثبت نام كردند.

نخستین جشنواره ملی سرود فجر كه مهلت ارسال آثار به جشنواره را تا 15 آذرماه تمدید كرده بود، با استقبال گسترده‌ای از سوی گروه‌های مختلف سرود از سراسر كشور مواجه شد.

با پایان مهلت ارسال آثار به جشنواره؛ هشتصد گروه در جشنواره ثبت نام كرده‌اند كه از این میان و پس از داوری مرحله گروهی؛ 81 گروه به مرحله گروهی در بخش استانی راه یافتند. هیئت انتخاب این مرحله را شهروز حقی و صمد جلالیان تشكیل می‌دهند.

در حال حاضر داوری مراحل استانی هم آغاز شده است.
جشنواره ملی سرود فجر شامل دو بخش رقابتی و جانبی است؛ در بخش رقابتی گروه‌ها در قالب گروه‌های سرود، كُر و آكاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شركت كرده‌اند. بخش جانبی جشنواره هم شامل كتاب، پایان‌نامه و رساله با موضوع‌هایی درباره جمع‌خوانی است كه در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.

جشنواره ملی سرود فجر با محورهای موضوعی مقاومت و حماسه، ملی، آیینی و آزاد برگزار می‌شود. این جشنواره شامل چهار مرحله است كه مرحله نخست به ارسال آثار اختصاص دارد، مرحله دوم به صورت منطقه‌ای خواهد بود و در مرحله سوم برگزیدگان بخش منطقه‌ای وارد مرحله راهبری می‌شوند. مرحله چهارم هم به صورت كشوری در تهران و با معرفی برگزیدگان برگزار خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها

  • 📼 آلبوم قیام خون

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر