مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما از آماده شدن قطعه‌ای توسط اركستر سمفونیك رسانه ملی در خصوص غزه و فلسطین خبر داد كه به زودی اجرا می‌شود.

علیرضا قزوه گفت: اركستر سمفونیك ما به تازگی قطعه‌ای راجع به غزه و فلسطین آماده كرده كه به زودی اجرا می شود.

وی افزود: شعر این اجرا از من است و اركستر سمفونیك صدا و سیما كه گروه حدود صد نفره است آن را اجرا می كند.

مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما خاطرنشان كرد: سعی می‌كنیم در همایش بزرگ شعر جهان در حوزه مقاومت این اجرا را به روی صحنه ببریم.
قزوه همچنین در خصوص این كه با توجه به حضور خودجوش شاعران در حوزه شعر مقاومت كه بعد از فجایع غزه با قدرت بیشتری پیش رفت، آیا در بحث كلان در این زمینه برنامه‌ و دستور كار خاصی در سازمان صدا و سیما وجود دارد؟ اظهار داشت: برنامه بزرگی تا یك ماه آینده در تهران برگزار می‌كنیم كه در آن شاعران بین‌المللی مقاومت حضور خواهند داشت.

مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما گفت: این برنامه با حضور شاعران ایرانی و خارجی از كشورهایی چون لبنان، سوریه، كشورهای حوزه مقاومت و جهان برگزار می‌شود.
وی در عین حال در این باره كه حضور شاعران و نویسندگان در موضوع غزه را چطور دید؟ خاطرنشان كرد: حضور شاعران و نویسندگان در حوزه مقاومت و غزه خیلی پررنگ و خوب بوده و حضور بسیار جدی داشتند و این حركت خودجوش بوده است.

قزوه تصریح كرد: تاكنون تعداد بسیار زیادی از آثار تولید شده كه بیش از یك كتاب و چند مجلد كارهای خوب ادبی در این حوزه را شامل می‌شود.

مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما درباره كارهای موسیقیایی در این حوزه هم گفت: كارهای موسیقیایی هم این گونه بوده است. نزدیك به 20 اثر از سازمان صدا و سیما راجع به غزه كار موسیقیایی انجام شده است.

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی