وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تقدیر از دست‌اندركاران نماهنگ «ایران‌دخت» و تاكید بر ترویج و ساخت چنین آثاری، گفت: «ایران‌دخت یك‌اسم رمز برای ایران فرهنگی است.»

محمدمهدی اسماعیلی گفت: كلمه ایران‌دخت من را یاد خاطره خانم گلرخسار می‌اندازد. ایشان شاعر برجسته تاجیكستان هستند و در كشورهای مختلف مورد احترام هستند. ایشان می‌گفتند ما را 300 سال از مام وطن جدا كرده‌اند ولی هنوز هم در دورترین مناطق، حتی مناطق عشایری برای دخترانشان نام ایران‌دخت و ایران‌گل انتخاب می‌كنند.

اسماعیلی ادامه داد: ایران‌دخت یك اسم رمز برای ایران فرهنگی است؛ كلمه زیبایی است و در حوزه آسیای میانه این كلمه توان ایجاد همراهی را دارد.

او درباره نماهنگ «ایران‌دخت» نیز گفت: این نماهنگ داستان زیبایی دارد كه با قصه حمله غربی‌ها و مقاومت آریوبرزن آغاز می‌شود و تا همین امروز كه با صهیونیست‌ها درگیر هستیم ادامه دارد و از سازندگان این كار تشكر می‌كنم.

مرتبط با این خبر

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.

  • «آوای خاطره‌ها»؛ یادبود استاد مرتضی حنانه در رادیو آوا

  • «مفاخر ایران»؛ روایت نخبگان علمی و پژوهشی در رادیو آوا

  • مهلت ارسال آثار به نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان تمدید شد

  • «آوای شمس»؛ روایت شمس در رادیو آوا

  • «آوای كودك» در رادیو آوا؛ به مناسبت هفته ملی كودك

  • «ای ایران ایران»؛ سرودی برای دل

  • هفدهمین سال ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی؛ از یونسكو تا نسل‌های آینده