دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام كرد: با توجه به عزای عمومی و ابراز همدردی با مردم غزه اجراهای صحنه‌ای موسیقی امروز- چهارشنبه-26 مهرماه برگزار نمی شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حملات بی رحمانه رژیم غاصب و جعلی اسرائیل به مردم بی دفاع و مظلوم غزه دل هر انسان آزادیخواه و حق طلبی را می‌آزارد. حمله دیشب این رژیم خون ریز به بیمارستان المعمدانی و قتل عام بیش از هزار زن و كودك مظلوم فلسطینی عواطف انسانی در سراسر دنیا را جریحه‌دار كرده است.

بر این اساس و با توجه به اعلام عزای عمومی از سوی دولت، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ابراز همدردی و همدلی جامعه هنری با مردم مصیب زده فلسطین، اعلام می‌كند كه اجراهای صحنه‌ای موسیقی (كنسرت) امروز- چهارشنبه- 26 مهرماه در سراسر كشور برگزار نمی‌شود.

براساس این اطلاعیه؛ سایت‌های فروش بلیط باید با اطلاع رسانی به مخاطبان، آنها را در جریان قرار دهند و برگزاركنندگان اجراهای صحنه‌ای با تعیین تاریخ جایگزین، پذیرای علاقه‌مندان باشند.

مرتبط با این خبر

  • «زیر بارون» شنیدنی شد

  • تمدید مهلت فراخوان چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • اعلام برگزاری یك «فیلم كنسرت» دیگر در تهران

  • «هم‌نوازان فاخته» در روسیه می‌نوازند

  • كامكارها به وزارت كشور فراخوانده شدند

  • علیرضا قربانی در جنوب ایران می‌خواند

  • یادداشت حسین علیزاده برای استاد بزرگ

  • اركستر سمفونیك تهران و روایت «هزار و یك شب»

  • محمد معتمدی به پروژه «خنیاشهر» پیوست

  • تماشای یك شب موسیقایی با سه‌تار و اركستر