مدیركل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پنج هنرستان هنرهای زیبا در سال تحصیلی 1403-1402، به تعداد هنرستان‌های كشور اضافه شد.

محمدحسین اسماعیلی با اعلام این خبر اظهارداشت: با توجه به سیاست توسعه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه هنرستان‌های هنرهای زیبا و مراكز آموزش هنری در دوره جدید و تأكیدات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور هنری در این راستا، مقرر شد در هر استان حداقل 2 هنرستان هنرهای زیبای پسرانه و دخترانه ایجاد شود.

وی گفت: در جهت عملیاتی كردن این سیاست، از ابتدای دولت سیزدهم، 12 هنرستان جدید در استان‌های مختلف تأسیس شده بود و در ابتدای سال تحصیلی جدید نیز پنج هنرستان دیگر به مجموعه هنرستان‌های هنرهای زیبا در كشور اضافه شد.

اسماعیلی افزود: هنرستان هنرهای زیبای دختران شیراز و هنرستان هنرهای زیبای پسران لارستان در استان فارس، هنرستان هنرهای زیبای دختران بندرعباس و هنرستان هنرهای زیبای پسران میناب در استان هرمزگان، هنرستان هنرهای زیبای پسرانه شاهرود در استان سمنان، پنج هنرستانی هستند كه از مهرماه امسال همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، فعالیت خود را آغاز كردند.

مدیركل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان كرد: با آغاز به كار این پنج هنرستان جدید، از ابتدای دولت سیزدهم تاكنون تعداد 17 هنرستان تأسیس شده كه یك ركورد در راه‌اندازی هنرستان‌های هنرهای زیبا محسوب می‌شود.
اسماعیلی گفت: توسعه رشته‌های هنری در هنرستان‌ها نیز در دستور كار قرار دارد و در سال تحصیلی جدید، 10 رشته در حوزه‌های موسیقی، گرافیك، نقاشی و پویانمایی در هنرستان‌های هنرهای زیبا راه‌اندازی شده است.

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی