در راستای برنامه‌های اعلام شده كنگره ملی شهدای قم، سمفونی خط شكنان به رهبری منوچهر صهبایی چهارشنبه شب در تالار وحدت به اجرا درمی‌آید.

رادیو آوا، محسن موحدی رئیس ستاد كنگره ملی شهدای قم با اعلام این خبر افزود: سمفونی حماسی خط شكنان یكی از برنامه هایی است كه توسط كنگره ملی شهدای قم در راستای فرمایشات و توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر استفاده از ابزار هنر برای انتقال پیام شهدا ساخته شده است.

به گفته محسن موحدی این سمفونی با هدف بزرگداشت یاد و خاطره دلاور مردان لشگر 17 علی بن ابیطالب قم و ابلاغ پیام و تبیین راه و هدف شهدای بزرگوار دوران دفدع مقدس از مسیر فاخر هنر، ساخته و اجرا می شود.



بر اساس این گزارش سمفونی «خط شكنان» ساخته بهزاد عبدی است و توسط اركستر سنفونیك تهران به رهبری منوچهر صهبایی و همراهی گروه كر بنیاد رودكی به رهبری رازمیك اوحانیان اجرا می شود.

موسسه كمك به توسعه فرهنگ و هنر برنامه ریزی و اجرای این سمفونی را بر عهده دارد.

این مراسم چهارشنبه شب با حضور جمعی از مسئولان كشوری، لشگری، استانی، خانواده های معزز شهدا، جمعی از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس و هنرمندان كشور در تالار وحدت اجرا خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی