آلبوم «آفتاب روشن» از تازه‌ترین مجموعه‌های منتشر شده در ژانر موسیقی ایرانی است كه توسط گروه موسیقی «آن» به آهنگسازی آریا محافظ و خوانندگی مهدی امامی در دردسترس مخاطبان قرار گرفته است.

«آفتاب روشن» عنوان یكی از تازه‌ترین آثار منتشرشده در فرآیند فروش و عرضه محصولات موسیقایی است كه طی روزهای اخیر به آهنگسازی آریا محافظ و خوانندگی مهدی امامی توسط گروه موسیقی «آن» روانه بازار شده است.

آریا محافظ در توضیح این آلبوم موسیقایی كه توسط نشر «ماهور» پیش روی مخاطبان قرار گرفته، نوشته است: «آفتابِ روشن» سوگنامه‌ای‌ست در رثای استاد محمدرضا لطفی است.

پس از درگذشتِ استاد كه گروهِ آن پا گرفت، شروع كردم به نوشتن و ساختن برای آقای لطفی، در غمِ نبودنِ او، در سوگِ او؛ البته تصنیفِ ابوعطا و ضربیِ گیلكی را زودتر كار كرده بودم.

پیش‌درآمدی در ابوعطا و تصنیفی در دشتی ساختم و از ایرج دیهیمی درخواست كردم برای آن ترانه‌ای بسُراید. چهار مضراب ابوعطا را آقای لطفی به‌صورتِ بداهه نواخته بود، لحظاتی از آن به تغییراتی نیاز داشت تا برای گروه‌نوازی مناسب شود، در نتیجه تنظیمش كردم.

قطعاتِ مِتریك به‌تدریج در استودیو رود با صدابرداریِ احسان عابدی و ساز و آوازها در یك روز، به‌صورتِ آنسامبل (به‌جز عود و قیچك)، در استودیو پژواك توسطِ مهدی سالك اردستانی صدابرداری شدند.

این آلبوم تلاشی است تجربی كه من، به‌سهمِ خود، برای تولیدِ بافتی چندصدایی در موسیقیِ ایرانی با گروهِ سازهای ایرانی انجام داده‌ام، هرچند كه دو قطعه از مجموعِ پنج قطعه آلبوم تك‌صدایی هستند.

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت