دومین جشنواره بین‌المللی موسیقی «نوای مهر» به كوشش اداره كل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران (گروه شاهد) برگزار می‌شود.

اداره كل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران دومین دوره جشنواره بین‌المللی موسیقی «نوای مهر» را با هدف افزایش تولید آثار فاخر در حوزه هنر موسیقی و بازشناسی محورهای جریان‌ساز در حوزه‌ كشورهای محور مقاومت در زمینه هنر جهانی موسیقی برگزار می‌كند.

این دوره از جشنواره بین‌المللی موسیقی نوای مهر به كوشش اداره كل امور هنری بنیاد شهید وامور ایثارگران (گروه شاهد) و با مشاركت اساتید و هنرمندان موسیقی فعال در حوزه ایثار و شهادت و به دبیری فرهاد مختاری برگزار می‌شود.

این جشنواره طی دو مرحله برگزار خواهد شد. در «نخستین مرحله» هنرمندان متقاضی شركت در جشنواره، آثار خود را به صورت تصویری ضبط و در موعد مقرر همراه با مدارك مندرج در فراخوان، به دبیرخانه جشنواره ارسال می‌كنند. در «دومین مرحله» پس از بررسی و ارزیابی آثار ارسالی توسط هیئت داوران، از منتخبان برای شركت در مرحله نهایی و اجرای صحنه‌ای در جشنواره دعوت خواهد شد.

این جشنواره در دو بخش «مسابقه ایران» و «بخش بین الملل» كه شامل «آواز جمعی»، «موسیقی ملی»، «موسیقی جهانی» و «سبك آزاد» برگزار می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.

  • «آوای خاطره‌ها»؛ یادبود استاد مرتضی حنانه در رادیو آوا

  • «مفاخر ایران»؛ روایت نخبگان علمی و پژوهشی در رادیو آوا

  • مهلت ارسال آثار به نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان تمدید شد

  • «آوای شمس»؛ روایت شمس در رادیو آوا

  • «آوای كودك» در رادیو آوا؛ به مناسبت هفته ملی كودك

  • «ای ایران ایران»؛ سرودی برای دل

  • هفدهمین سال ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی؛ از یونسكو تا نسل‌های آینده