دو آلبوم «شیخ امیری» و «طرز رستم» از آثار تازه منتشرشده در بازار موسیقی است كه به تازگی با هنرمندی مرحوم یدالله تیموری از پیشكسوتان موسیقی مقامی ایران پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، دو آلبوم «شیخ امیری» و «طرز رستم» در قالب اجرای مقام‌های باستانی تنبور حوزه گوران به روایت مرحوم استاد یدالله تیموری و به تهیه‌كنندگی كامران همت‌پور در دسترس شنوندگان قرار گرفت.

آلبوم «شیخ امیری» به روایت استاد یدالله تیموری اثر اولی است كه در قالب مقام‌های باستانی حوزه گوران با قطعات «باریه»، «پاوه موری»، «پیردوران»، «خاموشی»، «شیخ امیری» و قطار منتشر شده‌اند.

انتشار دو آلبوم موسیقی از یك هنرمند پیشكسوت موسیقی مقامی گوران

آلبوم «طرز رستم» نیز عنوان دیگر اثر این هنرمند فقید موسیقی مقامی منطقه گوران است كه در قالب معرفی آثاری چون «الون الون»، «طرز رستم»، «شاه خوشین»، «كاكه سویی»، «گله و دره»، «مجنونی»، «مناجات» در دسترس علاقه مندان موسیقی مقامی منطقه گوران قرار گرفته است.

استاد یدالله تیموری كه دهم آبان سال از 1395 درگذشت جمله هنرمندان برگزیده تنبور نوازی كرمانشاه بود كه 28 مرداد سال 1318 در كرمانشاه به دنیا آمد. او از كودكی با صدای تنبور پدرش مرحوم استادعبدالله تیموری جذب این ساز شد و از محضر وی و استاد سید قاسم افضلی كلام‌ها و مقام‌ها ونظم‌های تنبور را فرا گرفت.

او از هنرمندانی بود كه در طول هفتاد سال فعالیت حرفه‌ای خود شاگردانی چون جلیل جهانگرد و جمیل رحمتی را به جامعه موسیقی نواحی ایران معرفی كرد.

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی