تولید آهنگ تیم ملی با صدای رضا یزدانی به سفارش فدراسیون فوتبال آماده نشده و برای حمایت از تیم ملی فوتبال با بودجه‌ی بخش خصوصی انجام شده است.

مراحل ساخت و تولید آهنگ «ایران صدای نفسامه» كه به منظور حمایت از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2022 قطر با صدای رضا یزدانی ترانه از مهدی ایوبی و موسیقی بابك زرین و تنظیم بهتاش زرین توسط بخش خصوصی كه در تیر ماه آغاز شده بود به پایان رسید، پیشتر فدراسیون فوتبال اعلام كرده بود كه محمد معتمدی به عنوان خواننده‌ی آهنگ تیم ملی در جام جهانی قطر انتخاب شده است كه این خبر از سوی ایشان رد شد.

ساخت و تولید آهنگ تیم ملی با صدای رضا یزدانی به سفارش فدراسیون فوتبال آماده نشده و برای حمایت از تیم ملی فوتبال و هواداران آن با حمایت و بودجه‌ی بخش خصوصی انجام شده است.

با توجه به اینكه ساخت این آهنگ برای تیم ملی فوتبال در جام جهانی باید توسط فدراسیون فوتبال سفارش داده شود باید منتظر بود كه آیا این ترانه توسط فدراسیون فوتبال به فیفا ارائه می‌شود یا خیر؟

رضا یزدانی سابقه اجرای آثاری مانند ترانه وطن یعنی در جام جهانی 2016 برزیل، ترانه پرچم سرود رسمی كاروان المپیك ایران در رقابت‌های كره جنوبی را دارد.

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند