علی رهبری از آهنگسازان شناخته‌شده كشورمان رهبری اركستر كنسرت نود و نهمین جشن جمهوریت كشور تركیه را به عهده گرفت.

علی رهبری آهنگساز و رهبر اركستر بین‌المللی ایرانی بعد از رهبری كنسرت افتتاحیه فصل هنری شهر استانبول در كنسرت جشن سالگرد جمهوریت تركیه نیز در این شهر با اركستر سمفونیك غیر دولتی دیگر استانبول روی صحنه رفت.

در این كنسرت كه روز شنبه هفتم آبان ماه در تالار جمال رشید ری استانبول پیش روی مخاطبان قرار گرفت اثاری از فرید توزون، فازیل سای آهنگسازان شناخته شده تركیه و كرساكف اجرا شد.

سولیست ویولن این كنسرت نیز الوین گالینف نوازنده بسیار جوان آذربایجانی با شهرت جهانی بود. گالینف با برنده شدن در چندین مسابقه جهانی شهرت قابل توجهی به دست آورده است.

علی رهبری اكنون رهبر مهمان اركستر اپرای مارینسكی در سنت پترزبورگ روسیه است و قبلاً نیز علاوه بر سمت‌های رهبری دائم مهمان اركسترهای رادیو بلژیك، فیلهارمونیك چك، و فیلهارمونیك بلگراد، مدیریت هنری اركستر شهرهای، بروكسل، مالاگا، زاگرب، و پراگ را نیز به عهده داشته است.

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت