معاون هنری وزیر فرهنگ در تماس با سیروان خسروی خواننده پاپ كشورمان از وی بابت برگزار نشدن كنسرت دارای مجوز موسیقی این خواننده در اهواز دلجویی كرد.


به گزارش رادیو آوا از روابط عمومی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود سالاری معاون وزیر فرهنگ در این تماس با اشاره به نقش مهم هنرمندان در ایجاد نشاط و تزریق روحیه امید در جامعه، نقش هنرمندان به ویژه در بخش موسیقی را در این زمینه مهم ارزیابی كرد.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به اهمیت تمكین از مجوزهای قانونی صادره از سوی این وزارتخانه برای تمامی دستگاهها و نهادها در كشور افزود: همه برنامه‌های فرهنگی و هنری در كشورمان با استناد به قوانین مصرح در زمینه نشر و انتشار و اجرای برنامه های هنری در كشور برگزار می‌شود و در این زمینه قانون بالاترین محل رجوع برای رفع ابهامات احتمالی است.

سالاری در ادامه از رایزنی‌های این وزارتخانه در راستای عمل به این قوانین با نهادها و دستگاههای دیگر خبر داد و افزود: این وزارتخانه آمادگی دارد تا با جلسات مشترك در این زمینه تمامی شبهات برگزاری اجراهای هنری قانونی از سوی دیگر نهادها برطرف كرده و شرایط برای تسهیل برگزاری اجراهای دارای مجوز از سوی این وزارتخانه فراهم شود.

كنسرت سیروان خسروی خواننده موسیقی پاپ به رغم داشتن مجوز برگزاری از سوی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان با مصوبه شورای تامین اهواز لغو شد. كنسرت این خواننده قرار بود از روز چهارشنبه (29 تیر) به مدت سه روز در سینما هلال اهواز برگزار شود كه 29 تیر سه سانس این كنسرت برگزار شد اما شورای تامین اهواز 30 تیر اقدام به لغو ادامه این كنسرت كرد.

مرتبط با این خبر

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.

  • «آوای خاطره‌ها»؛ یادبود استاد مرتضی حنانه در رادیو آوا

  • «مفاخر ایران»؛ روایت نخبگان علمی و پژوهشی در رادیو آوا

  • مهلت ارسال آثار به نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان تمدید شد

  • «آوای شمس»؛ روایت شمس در رادیو آوا

  • «آوای كودك» در رادیو آوا؛ به مناسبت هفته ملی كودك

  • «ای ایران ایران»؛ سرودی برای دل

  • هفدهمین سال ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی؛ از یونسكو تا نسل‌های آینده