اعطای مدرك درجه یك هنری از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران كشور ​به «خضر قادری گرماوی» هنرمند پیشكسوت 107 ساله موسیقی اقوام و از اساتید موسیقی فولكلور، مدرك درجه هنری این هنرمند صادر شد.

رادیو آوا، در پی سفر اخیر محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد به استان آذربایجان غربی و دیدار وی با خضر قادری گرماوی هنرمند 107 ساله موسیقی اقوام كشورمان در روستای باغی از توابع سردشت، وزیر فرهنگ دستور تسریع ویژه برای اعطای مدرك درجه یك هنری این هنرمند پیشكسوت از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران كشور را صادر كرد.

این مدرك صبح امروز پس از بررسی های لازم از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران كشور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این هنرمند پیشكسوت عرصه موسیقی اقوام صادر شد.



خضر قادری گرماوی در چهار حوزه هنر كردی بیت خوانی، حیران، لاوك و شمشال زنی خبره است.

همچنین خله ده رزی (خضر قادری گرماوی) در بیشتر جشنواره‌های هنری كشور شركت داشته و در سال‌های گذشته در سمینار «آركی تایپ‌های آوازی هند و اروپایی» كه توسط «كنسرواتوار چایكوفسكی» مسكو در این شهر برگزار شده بود، حضور داشته است.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران