«سیدھو موسی والا» خواننده شناخته‌شده هندی به ضرب گلوله افراد ناشناس كشته شد.

رادیو آوا- پلیس هند در حال تحقیق درباره‌ی قتل «سیدهو موسی والا» خواننده رپ محبوب پنجابی یك روز پس از تیراندازی مرگبار به وی است.

«شوبدیپ سینگ سیدو» خواننده 28 ساله كه بیشتر با نام هنری خود «سیدهو موسی والا» شناخته می‌شود، عصر یكشنبه در حین رانندگی با ماشین خود در منطقه مانسا، منطقه‌ای در ایالت پنجاب، در شمال هند مورد اصابت گلوكه قرار گرفت و پس از انتقال بیمارستان درگذشت.

مقام ارشد پلیس ایالت پنجاب اعلام كرده تحقیقات اولیه نشان داده است كه قتل نتیجه یك رقابت بین گروهی بوده است.

به گزارش رسانه‌های محلی، یك روز قبل از این حمله، دولت پنجاب پوشش امنیتی بیش از 400 نفر از جمله «موسی والا» را در تلاش برای سركوب فرهنگ سلبریتی برداشته بود.

بیشتر تك‌آهنگ‌های این خواننده دارای عنوان انگلیسی هستند، اگرچه این آهنگ‌ها عمدتاً به زبان پنجابی خوانده می‌شوند. اولین آلبوم او در سال 2018 به جدول آلبوم‌های بیلبورد كانادا راه یافته بود.

این خواننده رپ سال گذشته به حزب كنگره هند پیوست و حضور ناموفقی در انتخابات مجلس این ایالت داشت.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی