كنسرت- نمایش «سی‌صد»، روایتی از كتاب‌سوزی و نسل‌كشی مغول‌ها در نیشابور، در كاخ سعد آباد روی صحنه می‌رود.

رادیو آوا- پروژه «سی‌صد» كاری از «سهراب پورناظری» به كارگردانی «امیر جدیدی» و آهنگ‌سازی «تهمورس پورناظری» با حضور رضا بهرام به عنوان خواننده روی صحنه می‌رود.

در این اثر بازیگرانی چون بهرام رادان، امیر جدیدی، مهران غفوریان، غزل شاكری، دل‌نیا آرام و… به عنوان بازیگر حضور دارند.

علاوه بر آن تعدادی از چهره‌های شناخته‌شده‌ تئاتر و سینما نیز به عنوان بازیگرانِ روی پرده در این اثر كه تهیه‌كنندگی آن را «محمد حسین توتون‌‌چیان» برعهده دارد، ایفای نقش می‌‌كنند.
پروژه سی‌صد قرار است در خرداد و تیر ماه سال جاری در مجموعه تاریخی سعدآباد تهران به روی صحنه برود.
«سی‌صد» بر اساسِ نوشته‌ی از «ری بردبری» طراحی و تدوین شده است و به موضوع كتاب‌سوزی و نسل‌كشی مغول‌ها در نیشابور می‌پردازد. ایجاد كنش در بطن ذهنِ مخاطب در حفظِ زبان ملی ایرانیان به عنوان مركزِ یك‌پارچگی سرزمین، و پیوند دوباره جوانان باموسیقی و شعر اصیل یكی دیگر از مهم‌ترین اهدافِ این پروژه است.
این اثر را می‌توان به نوعی پاسخی به فیلم ضد ایرانی «سیصد» دانست.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران