كنسرت گروه موسیقی «سیاوش» به سرپرستی و خوانندگی همایون شجریان، 12 اردیبهشت (دوم می 2022) در دبی برگزار می‌شود.

رادیو آوا، همایون شجریان، پیش از این و همزمان با آغاز قرن جدید در كشورهای بلژیك، فرانسه و هلند به اجرای برنامه پرداخته بود.

مهیار طریحی (نوازنده سنتور)، حسین رضایی‌نیا (نوازنده دف)، آیین مشكاتیان (نوازنده تنبك)، مهرزاد اعظمی‌كیا (نوازنده كمانچه) و آزاد میرزاپور (نوازنده تار و عود) از جمله هنرمندانی هستند كه در این مجموعه كنسرت‌ها، شجریان را همراهی می‌كردند.

گروه سیاوش به سرپرستی همایون شجریان از جمله مجموعه‌های شناخته شده موسیقی ایرانی طی سال‌های گذشته است كه در سال‌های آغازین دهه 90 اجراها و برنامه‌های زنده زیادی را پیش روی مخاطبان قرار دادند كه از آن جمله می‌توان به مجموعه كنسرت‌های آیینه‌ها به آهنگسازی كیخسرو و سهراب پورناظری اشاره كرد.

همایون شجریان با «سیاوش» در دبی كنسرت می‌دهد

همایون شجریان شهریور سال 1391 بود كه پس از تشكیل این مجموعه موسیقایی گفته بود: «همیشه دوست داشتم گروهی مثل گروه آوا كه پدرم آن را تاسیس كرده بودند، پی‌ریزی كنم و این گروه جایی باشد تا آثار هر آهنگسازی در آن اجرا شده و نوازندگان مختلف در آن هنرنمایی كنند. من هم نام این گروه را سیاوش گذاشتم و فعالیتم را با این گروه آغاز می‌كنم.»

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد

  • پروژه سوم و چهارم «تار و تاریخ»

  • موسیقی در خدمت «كافه عاشقی» قرار دارد

  • جمال الدین منبری

  • از ردیف‌های ادیب تا تك نوازی‌های ناهید

  • فراخوان هفتمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق»

  • مراسم گرامیداشت بهمن رجبی در فرهنگسرای نیاوران

  • حضور نصرالله مدقالچی در یك آلبوم