به علت مراسم تحلیفِ ریاست جمهوری و استقرارِ تعدادی از سیاستمداران كشورهای خارجی در كاخ سعدآباد و محوطهٔ اطراف آن و حفظ مسائل امنیتی و محدودیت‌های ترافیكی، اجرای كنسرت- نمایش «سی» در روز پانزدهم لغو و به روزِ دیگری موكول شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، به علت مراسم تحلیفِ ریاست جمهوری و استقرارِ تعدادی از سیاست مداران كشورهای خارجی در كاخ سعدآباد و محوطهٔ اطراف آن و حفظ مسایل امنیتی و محدودیت های ترافیكی، اجرای كنسرت- نمایش «سی» در روز پانزدهم لغو و به روزِ دیگری موكول شد. بلیت‌های پانزدهم مرداد ماه برای روز بیست و یكم همین ماه معتبر است؛ در غیر این صورت كسانی كه تمایل دارند، می‌توانند مبلغ بلیتِ خود را از سایت فروشنده بلیت دریافت كنند.

این در حالی است كه «حمید نعمت‌الله» - كارگردان – كه به عنوان مشاور در پروژهٔ «سی» فعالیت می كند، در نظر دارد فیلمی مستند از این كنسرت- نمایش بسازد. این كارگردان كه پیش از این سابقه همكاری با این دو هنرمند را در فیلم‌های سینمایی «آرایش غلیظ» و «رگ خواب» داشته است، حالا بار دیگر با آنان همكاری می‌كند.

علاوه بر آن آنسامبل «شهرزاد» نیز به نوازندگانِ بخش موسیقی این اثر اضافه شده و تمریناتِ فشرده و نهایی برای اجرا را پشت سر می‌گذارند. در این اثر با خوانندگی «همایون شجریان» و آهنگسازی «سهراب پورناظری» نوازندگانی چون حسین رضایی نیا: دف، بندیر، آزاد میرزاپور: تار، نگار خاركن: كمانچه، صراحی، آیین مشكاتیان: ضرب زورخانه، كوزه، مهیار طریحی: سنتور، ‌ حمید خوانساری: بربت، آرین كشیشی: بیس، خورشید دادبه: رباب، شیده شكرابی: چنگ می‌نوازند و «سهراب پورناظری» نیز خود تنبور، سه‌تار و كمانچه می‌زند؛ علاوه بر آن آنسامبل شهرزاد: تینا جامه گرمی (ویولون)، یگانه حسینی نیا (ویولون)، نیلوفر سهی (ویولا) و نگار نوراد (ویولون‌سل) گروه نوازندگان را یاری خواهند داد.

«سی» نوشته «نغمه ثمینی» و با كارگردانی «علی اصغر دشتی» بر اساس سه داستان از داستان‌های شاهنامه – زال و رودابه، رستم و اسنفندیار و رستم و سهراب- از 16 مرداد ماه در مجموعهٔ فرهنگی- هنری سعدآباد روی صحنه می‌رود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد