آلبوم موسیقی «عاشقانه» با كمانچه و آواز علی‌اكبر شكارچی برای دومین‌ بار منتشر و وارد بازار موسیقی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، آلبوم موسیقی «عاشقانه» از تولیدات مركز موسیقی حوزه هنری با كمانچه و آواز علی‌اكبر شكارچی و همراهی تمبك و آوای آساره شكارچی برای دومین‌ بار منتشر و وارد بازار موسیقی شده است.

این آلبوم موسیقی با شعرهایی از مولانا، عارف قزوینی و هوشنگ ابتهاج شامل 17 قطعه موسیقایی است كه در آن به یك‌ سری از گوشه‌هایی پرداخته است كه هم به آواز افشاری و هم به دستگاه راست‌پنجگاه ربط پیدا می كند.

علی‌اكبر شكارچی در قسمت توضیحات این آلبوم پیرامون این موضوع آورده است: «اگر گوشه های فوق را در یك مجموعه بگنجانیم می توان آن را «دستگاه راست‌افشار» نام نهاد چرا كه از یك سو خصوصیات آواز افشاری و از سویی فضای مُدال دستگاه راست‌پنجگاه را القا می كنند.»

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • ضیافت سازهای ایرانی

  • «دلكوكِ» فصل بهار از 20 خرداد آغاز می‌شود

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام