یك نقاشی رنگ و رو رفته از فردریك شوپن كه در بازار دست‌دوم‌فروشی‌ها معامله شده بود، قدمتی 170 ساله دارد و به دوران زندگی موسیقیدان نامدار لهستانی بازمی‌گردد.

پرتره موسیقیدان و پیانونواز برجسته قرن نوزدهمی لهستان كه در یك بازار خرید و فروش اجناس كهنه و دست‌دوم دست به دست شده بود، سه دهه روی دیوارهای یك خانه آویزان بود. تا اینكه یك كارشناس آثار هنری دریافت این نقاشی چهره شوپن اثری تاریخی مربوط به بیش از 150 سال پیش است.

خبر مربوط به این نقاشی ارزشمند 170 ساله در روزهای اخیر همزمان با آغاز هجدهمین دوره رقابت آهنگسازی فردریك شوپن در ورشو، پایتخت لهستان دوباره به رسانه‌ها كشیده شد. این رقابت بین‌المللی برای شناسایی برترین استعدادهای نوازندگی و آهنگسازی با پیانو برگزار می‌شود و تا 23 اكتبر ادامه می‌یابد. پس از آشكار شدن ارزش تاریخی پرتره شوپن، مالكان تابلو برنامه‌هایی متفاوت برای آن دارند و شاید بخواهند پرتره را به نمایش عمومی هم بگذارند.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی