آیین نكوداشت صدمین سالروز تولد استاد علی تجویدی آهنگساز و نوازنده فقید موسیقی ایران روز پنجشنبه شانزدهم آبان ماه در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.


آیین نكوداشت صدمین سالروز تولد استاد علی تجویدی برگزار می‌شود
آیین نكوداشت صدمین سالروز تولد استاد علی تجویدی آهنگساز و نوازنده صاحب نام موسیقی ایران ساعت 21:30 روز پنجشنبه شانزدهم آبان‌ماه به همت موسسه فرهنگی هنری «راد نواندیش» به مدیریت بردیا صدرنوری و مشاركت بنیاد فرهنگی هنری رودكی در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

در این مراسم كه با حضور تعدادی ازهنرمندان شاخص و پیشكسوت موسیقی كشورمان میزبان علاقه‌مندان است روزبه كلانتر نوازنده ویولن و از شاگردان استادعلی تجویدی به همراه داود یاسری نوازنده پیشكسوت تمبك به اجرای دونوازی می‌پردازند.

در ادامه این برنامه بردیا صدرنوری نوازنده پیانو نیز براساس آثاری از استاد تجویدی به بداهه‌نوازی پیانو می‌پردازد و در پایان هم «اكسترملی مهر» به رهبری ناصر ایزدی و خوانندگی محمد صرفه‌جو چند اثر از این هنرمند سرشناس را اجرا خواهد كرد.

در این برنامه نماهنگی نیز درباره زندگی و آثار استاد علی تجویدی پخش می‌شود كه در آن خانواده زنده یاد تجویدی و چند هنرمند برجسته موسیقی سخن خواهند گفت.

مرتبط با این خبر

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد