آیین نكوداشت صدمین سالروز تولد استاد علی تجویدی آهنگساز و نوازنده فقید موسیقی ایران روز پنجشنبه شانزدهم آبان ماه در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.


آیین نكوداشت صدمین سالروز تولد استاد علی تجویدی برگزار می‌شود
آیین نكوداشت صدمین سالروز تولد استاد علی تجویدی آهنگساز و نوازنده صاحب نام موسیقی ایران ساعت 21:30 روز پنجشنبه شانزدهم آبان‌ماه به همت موسسه فرهنگی هنری «راد نواندیش» به مدیریت بردیا صدرنوری و مشاركت بنیاد فرهنگی هنری رودكی در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

در این مراسم كه با حضور تعدادی ازهنرمندان شاخص و پیشكسوت موسیقی كشورمان میزبان علاقه‌مندان است روزبه كلانتر نوازنده ویولن و از شاگردان استادعلی تجویدی به همراه داود یاسری نوازنده پیشكسوت تمبك به اجرای دونوازی می‌پردازند.

در ادامه این برنامه بردیا صدرنوری نوازنده پیانو نیز براساس آثاری از استاد تجویدی به بداهه‌نوازی پیانو می‌پردازد و در پایان هم «اكسترملی مهر» به رهبری ناصر ایزدی و خوانندگی محمد صرفه‌جو چند اثر از این هنرمند سرشناس را اجرا خواهد كرد.

در این برنامه نماهنگی نیز درباره زندگی و آثار استاد علی تجویدی پخش می‌شود كه در آن خانواده زنده یاد تجویدی و چند هنرمند برجسته موسیقی سخن خواهند گفت.

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد