جدیدترین آلبوم سالار عقیلی كه فضایی متفاوت از آثار قبلی این خواننده را دارد، هفتم مرداد روانه بازار موسیقی كشور خواهد شد.
آلبوم «نگار» در 8 قطعه تولید شده كه تمامی اشعار از سروده‌های «سعید رمضانی» است.



سالار عقیلی در این اثر فضاهایی جدید را تجربه كرده و موسیقی و تنظیم‌های این آلبوم در فضای موسیقی ایرانی نیست و یك موسیقی اركسترالِ مدرن در آن جاری است.

عقیلی برای اولین بار در این آلبوم قطعه‌ای به نام «برگ ریزان» را با گیتار الكتریك اجرا كرده است كه تجربه‌ای جدید و متفاوت برای این خواننده سرشناس خواهد بود و باید منتظر ماند و دید كه دوستداران این خواننده و جامعه موسیقی چه واكنشی به این سبك جدید فعالیت عقیلی خواهند داشت.

موسیقی این آلبوم را «شایان كریمی» ساخته و تنظیم كرده است كه به گفته سالار عقیلی از متفاوت‌ترین آثار وی در دوران هنری‌اش محسوب می‌شود. گفتنی است «فرید سعادتمند» نیز با آهنگسازی یك قطعه در این آلبوم حضور دارد.

آلبوم «نگار» طی مراسمی در تاریخ 7 مردادماه در تهران رونمایی و در اختیار دوستداران موسیقی قرار خواهد گرفت.

این آلبوم به همت انتشارات «شمع و مه» و انتشارات «آماج هنر» تهیه و تولید شده و جزئیات بیشتر این آلبوم به زودی در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد