جدیدترین آلبوم سالار عقیلی كه فضایی متفاوت از آثار قبلی این خواننده را دارد، هفتم مرداد روانه بازار موسیقی كشور خواهد شد.
آلبوم «نگار» در 8 قطعه تولید شده كه تمامی اشعار از سروده‌های «سعید رمضانی» است.



سالار عقیلی در این اثر فضاهایی جدید را تجربه كرده و موسیقی و تنظیم‌های این آلبوم در فضای موسیقی ایرانی نیست و یك موسیقی اركسترالِ مدرن در آن جاری است.

عقیلی برای اولین بار در این آلبوم قطعه‌ای به نام «برگ ریزان» را با گیتار الكتریك اجرا كرده است كه تجربه‌ای جدید و متفاوت برای این خواننده سرشناس خواهد بود و باید منتظر ماند و دید كه دوستداران این خواننده و جامعه موسیقی چه واكنشی به این سبك جدید فعالیت عقیلی خواهند داشت.

موسیقی این آلبوم را «شایان كریمی» ساخته و تنظیم كرده است كه به گفته سالار عقیلی از متفاوت‌ترین آثار وی در دوران هنری‌اش محسوب می‌شود. گفتنی است «فرید سعادتمند» نیز با آهنگسازی یك قطعه در این آلبوم حضور دارد.

آلبوم «نگار» طی مراسمی در تاریخ 7 مردادماه در تهران رونمایی و در اختیار دوستداران موسیقی قرار خواهد گرفت.

این آلبوم به همت انتشارات «شمع و مه» و انتشارات «آماج هنر» تهیه و تولید شده و جزئیات بیشتر این آلبوم به زودی در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند