تازه‌ترین اجرای زنده پروژه «طرزِ مستور» با هنرمندی علی بهرامی‌فرد و هادی آذرپیرا روز دوشنبه 31 تیرماه در تالار رودكی تهران برگزار خواهد شد.


«طرزِمستور» بار دیگر در تالار رودكی اجرا می‌شود
به گزارش خبرگزاری فارس، تازه‌ترین اجرای زنده پروژه «طرزِ مستور» با هنرمندی علی بهرامی‌فرد و هادی آذرپیرا روز دوشنبه 31 تیرماه در تالار رودكی تهران برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اجرای زنده پروژه «طرزِ مستور» با هنرمندی علی بهرامی‌فرد نوازنده سنتور و هادی آذرپیرا نوازنده تار و عود ساعت 21 روز دوشنبه 31 تیرماه به همت موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» با مدیریت و تهیه‌كنندگی افشین معصومی در تالار رودكی تهران برگزار می‌شود.

«طرز مستور» كه آلبوم آن نیز طی هفته‌های آینده در دسترس علاقه‌مندان موسیقی ایرانی قرار خواهد گرفت از جمله پروژه‌های موسیقی ایرانی است كه طی ماه‌های اخیر علاوه بر تهران در چندین شهرستان نیز پیش روی مخاطبان قرار گرفته است. از علی بهرامی‌فرد و هادی آذرپیرا كه همكاری‌های مشتركی با كیهان كلهر در كنسرت‌های پیشین او داشتند، پیش از این آلبوم بی‌كلام «راح روح» منتشر شده بود.

علی بهرامی‌فرد از جمله هنرمندانی است كه تحصیلات آكادمیك خود در دوره‌های عالی آموزشی به اتمام رسانده است. او علاوه بر تالیف كتاب‌های مختلف تخصصی و تدریس دروس مختلف موسیقی از جمله ردیف موسیقی دستگاهی ایرانی، مبانی آهنگسازی ، فرم و آنالیز و تئوری موسیقی در مراكز مختلف دانشگاهی و آموزشی آلبوم‌های «راهه»، «گشایش»، «زبعد ما»،«تنها نخواهم ماند» را در بازار موسیقی منتشر كرده است.

هادی آذرپیرا نیز از جمله نوازندگانی است كه نواختن تار ایرانی را ابتدا نزد داود آزاد آموخت. وی پس از شاگردی در محضر استاد محمدرضا لطفی عضو گروه موسیقی «شیدا» شد. این هنرمند پس از حضور در گروه موسیقی «رهاب» در گروه‌های دیگری چون «مهرورزان» و «كسری» در تبریز حضور یافته و بعد از چندی همراه با كیهان كلهر در كنسرت‌هایش به عنوان نوازنده تار به هنرنمایی پرداخت. حضور در چندین پروژه به عنوان نوازنده و كسب چند عنوان نوازنده برتر از جشنواره‌های معتبر موسیقایی در كشور و تدریس در چندین مجموعه آموزشی از دیگر فعالیت‌های این هنرمند در عرصه موسیقی است.

تازه‌ترین كنسرت پروژه «طرزمستور» با هنرمندی علی بهرامی فرد و هادی آذرپیرا و تهیه‌كنندگی افشین معصومی ساعت 21 روز دوشنبه 31 تیرماه به همت موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» در تالار رودكی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران