مركز موسیقایی «مأوا» كه چندی پیش آلبوم «حالا كه می‌روی» را با صدای محمد معتمدی عرضه كرد، به زودی قطعاتی عاشقانه با صدای رضا صادقی، علی لهراسبی، نیما علامه و چند خواننده دیگر منتشر می‌كند.


رضا صادقی و علی لهراسبی برای «مأوا» عاشقانه خواندند
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، مركز مأوا كه چندی پیش آلبوم «حالا كه می روی» را روانه بازار موسیقی كرد، قرار است چهارشنبه‌های هر هفته یك قطعه موسیقی عاشقانه با صدای رضا صادقی، علی لهراسبی، نیما علامه و چند خواننده دیگر منتشر كند.

در تولید این قطعات سعی شده تا به لحظات ناب زندگی و نقاط قوت یك زندگی مشترك و متعهدانه پرداخته شود تا در موقعیت‌های حساس زندگی بتواند در دلگرمی و تحكیم روابط عاشقانه اثرگذار باشد.

تاكنون 7 قطعه عاشقانه تولید شده است، ترانه این قطعات را روزبه بمانی، سعید پاشازاده، یاحا كاشانی، علیرضا طلیسچی، حامد صیفی‌پور و محسن حق‌نظری سروده‌اند كه با صدای رضا صادقی، علی لهراسبی، نیما علامه، علی‌اكبر قلیچ، روح‌الله چهره‌افروز، حسین حقیقی و شاهد صادق‌پور خوانده شده است.




قرار است این قطعات در چهارشنبه‌های هر هفته در فضای مجازی با هشتك #باهم_تا_همیشه منتشر شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند