دهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران از امروز كار خود را آغاز می كند و به مدت پنج روز ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ این جشنواره به دبیری محمدرضا كریمی‌صارمی هر دو سال یك بار در مركز آفرینش‌های فرهنگی‌ آغاز به كار جشنواره بین‌المللی پویانمایی از امروزهنری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار می‌شود.

در این دوره آثار هنرمندانی از 79 كشور جهان همچون آرژانتین، اسپانیا، انگلستان،‌روسیه، لهستان، فرانسه و... در این جشنواره شركت كرده‌اند و امسال برای اولین بار 32 سالن در استان‌های سراسر كشور برای نمایش آثار راه یافته به جشنواره تدارك دیده شده است.

این جشنواره در دو بخش مسابقه ایران و بین‌الملل برگزار می شود و در كنار بخش‌های رقابتی، بخش‌های جنبی و غیررقابتی شامل چشم‌انداز، نشست‌های تخصصی، نشست‌های پایان‌نامه‌های برتر، نقد فیلم، نمایش ویژه، كارگاه آموزشی و نمایشگاه آثار هنرمندان برگزار خواهد شد.

همچنین برگزاری نشست رونمایی از دو كتاب «آماده‌سازی استوری برد» از دكتر ناصر گل‌محمدی و «آموزه‌های خیال» از دكتر احمد سفلایی از دیگر برنامه‌های جنبی این جشنواره است.

پنجمین بازار ملی پویانمایی نیز در كنار نشست‌های تخصصی برگزار خواهد شد كه برای این منظور21 غرفه در نظر گرفته شده است؛ دانشگاه‌ها، سازمان‌های دولتی و شركت‌های فیلم‌سازی پویانمایی در این بازار حضور خواهند داشت.

بخش مسابقه ایران این دوره از جشنواره شامل 104 اثر پویانمایی، 17 اثر دانشجویی، 12 اثر دینی، هفت اثر ارزش‌های انقلاب اسلامی، 69 اثر موشن گرافیك و چهار اثر بلند است و در بخش بین‌الملل 144 اثر شامل 90 اثر پویانمایی، 29 اثر دانشجویی حضور دارند.

همچنین 18 اثر پویانمایی و هفت اثر دانشجویی از ایران به این بخش راه پیدا كرده‌اند.

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند